Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co s sebou

Oblečení 

- obřad je za každých okolností venku. V případě deště bude rozložen velký party stan pro 120 osob. Deštníky s sebou ! Jsou to talismany proti dešti....  

- dress code ani sjednocení barev po vás nechceme... Bude-li mít ale někdo touhu se barevně sladit, volte podzimní barvy (oranžová, červená, žlutá) jako na svatebním oznámení :-)  hlavně něco pohodlného.

5.jpg

Na večer určitě něco teplého, program bude jak ve vnitřních prostorách, tak i venku. Tam se bude grilovat a sedět. Sice dlouhodobá předpověď vypadá zatím báječně, ale pořád je to říjen a chladno... 

 

7.jpg

 

Dary 

- prosíme nic nám nedávejte :-) budeme moc rádi, když s námi strávíte tento víkend a užijete si to. Kdyby měl někdo velkou touhu nám něco dát, bude připravena truhla na obálky. Případné finanční příspěvky použijeme na svatební cestu, kterou podnikneme až nám Barunka trochu vyroste a situace ve světě to dovolí. 

 

Hotovost

- chystáme pro vás zábavný program - aukci a budeme rádi když se zúčastníte. Budete k tomu potřebovat hotovost - spíše drobnější -  a dobrou náladu.

- jinak se v areálu dá platit kartou.